Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creeaza Cont
×


»
Camera bebelusului » Accesorii » Tutti Bambini – Blat pentru schimbat/infasat


Tutti Bambini – Blat pentru schimbat/infasat


Producator: Tutti Bambini
Cod producator: 211651/10
Stoc: NU
Pret: 279.00 Lei

Retur 14 zile Banii inapoi Transport gratuit > 300 lei Transport rapid

Detalii produs

Acest blat pentru schimbat este creat din lemn masiv, si se potriveste perfect pe majoritatea patuturilor de la Tutti Bambini.

Blatul pentru schimbat si infasat este foarte practic si se integreaza perfect  in orice spatiu, datorita culorii neutre.

Acest blat se potriveste pe majoritatea patuturilor Tutti Bambini, si se poate adapta altor patuturi cu ajutorul unei bare ajutatoare.

Caracteristici:

Acest blat se foloseste montat peste un patut, si se poate indeparta foarte usor, cand nu este folosit.

Are 2 rafturi micute, foarte utile pentru pozitionarea lucrusoarelor de care mamica are nevoie in timpul schimbarii. Acestea se gliseaza in blat cand nu sunt folosite.

Are integrata o bara pentru pastrarea unui prosop. 

Se foloseste impreuna cu o salteluta pentru schimbat (se vinde separat).

Detalii tehnice: 

Inaltime: 10 cm

Lungime: 87 cm

Latime: 50 cm

Greutate: 4 kg

Norme: BS EN 12221-1

 

Despre Tutti Bambini

In decursul a 25 de ani de experienta, Tutti Bambini a dezvoltat colectii de mobilier inedite, combinand inegalabilul stil clasic, a carui eleganta rezista nestirbita in timp, cu modernitatea impusa de tendintele contemporane.

Solutiile tehnice ingenioasenormele de siguranta stricte, precum si calitatea ireprosabila – reprezinta principiile care se vor regasi in orice produs Tutii Bambini.

Ne straduim sa oferim parintilor moderni de azi posibilitatea de a alege piese de mobilier clasic si modern, in acelasi timp – create pentru a rezista in timp de-a lungul mai multor generatii. Aceasta este promisiunea noastra, care ne-a transformat in lideri incontestabili ai acestui segment, in Marea Britanie!