Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creeaza Cont
×


»
Igiena si Siguranta » Interfoane si video-interfoane » Babymoov – A014301 Interfon Expert Care New Style


Babymoov – A014301 Interfon Expert Care New Style


Producator: Babymoov
Cod producator: A014301
Stoc: Nu
Pret: 459.00 Lei

Retur 14 zile Banii inapoi Transport gratuit > 300 lei Transport rapid

Detalii produs

Telefoane mobile, wi-fi, monitoare…exista atatea lucruri imprejurul bebelusului care emit unde radio. Bebelusii sunt mult mai receptivi la aceasta expunere, pentru ca creierul lor absoarbe cu 60% mai multe unde decat cel al unui adult. Problema aceasta a inceput sa starneasca mai multe semne de intrebare – acesta este motivul pentru care Babymoov a creat o linie de produse ale caror emisii sunt reduse, ca rezultat al unui studiu desfasurat pe durata a 5 ani, impreuna cu specialisti din domeniul medical si tehnic.

Interfonul Babymoov Expert Care New Styleeste foarte compact, are un design foarte modern si face parte din ultima generatie de interfoane si video-interfoaneBabymoov investeste constant in dezvoltarea si imbunatatirea produselor sale, iar tehnologia Digital Green este cea mai buna dovada a acestui efort continuu. Cu ajutorul acestei tehnologii inovative, nivelul emisiilor este cu cel putin 33% mai scazut in cazul interfoanelor Babymoov fata de alte interfoane.

Expert Care New Style are un nivel scazut de radiatii (datorita sistemul Digital Green, care foloseste o tehnologie inovativa de functionare, non-invaziva pentru bebelus, cu emisii scazute) si se activeaza doar in momentul in care detecteaza un sunet (are functia VOX).

Interfonul are mai multe subcanale de transmisie, evitandu-se astfel majoritatea interferentelor. De asemenea are 3 tipuri de alarme (auditiva, vizuala si vibratii), o raza de actiune de 1000 de metri in camp deschis si o lumina de veghe (care poate fi pornita permanent sau doar la detectarea sunetelor).

Unitatea parentala contine o baterie reincarcabila, inclusa in pachet, care se incarca la baza pentru receptor (inclus in pachet). Unitatea bebelusului functioneaza cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse in pachet), sau cu adaptorul inclus.

 

Caracteristici:

Functia VOX – ofera posibilitatea de activare vocala (pentru a limita emisiile) sau functionare continua. Puteti opta ca interfonul sa se activeze doar in momentul in care detecteaza un sunet – astfel, nivelul undelor emise este mai scazut si, de asemenea, se elimina sunetele de fundal.

3 tipuri de alarma: auditiva, vizuala si vibratii

Sensibilitatea microfonului poate fi ajustata

Raza de actiune extinsa pana la 1000 m (in exterior)

Senzor de acoperirealarma sonora atunci cand depasiti zona de acoperire

Functie de lumina nocturna (lampa de veghe)

Unitatea bebelusului functioneaza cu 3 baterii AAA(nu sunt incluse in pachet)

Sunet foarte clar, fara interferente gratie transmisiei digitale (sistem automat de scanare si gasire a canalelor de transmisie )

Interfonul cauta automat subcanale de transmisie, pentru evitarea interferentelor

Unitatea parentala functioneaza cu ajutorul unei baterii reincarcabile pe baza de litiu

 

Detalii tehnice:

• 865 MHz

Raza de actiune: pana la 1000 m

1.25 mW

Unitatea bebelusului functioneaza cu conectare la priza (adaptorul este inclus in colet) sau cu 3 baterii tip AA (nu sunt incluse in colet)

Unitatea parentala functioneaza cu o baterie reincarcabila pe baza de litiu (incarcator inclus)