Accesorii Scaune Auto

Pentru ca drumul alaturi de micuti sa fie unul cat mai sigur, dar si mai confortabil, va recomandam sa luati in calcul si accesoriile de calatorie.


Parasolare. Se lipesc usor pe geamurile masinii, cu ajutorul ventuzelor. Ideale pentru geamurile laterale, ele mentin temperatura optima in interiorul autoturismului. Sunt usor de depozitat si creeaza umbra de care are nevoie cel mic, mai ales atunci cand doarme.


Oglinda. Cu ajutorul oglinzii, puteti supraveghea copilasul, fara a va lua privirea de la drum si fara a va ajusta oglinda retrovizoare in timpul calatoriei. Veti avea o vizibilitate maxima, oglinda de acest tip fiind special conceputa pentru a reda o imagine clara si fara distorsionari. Oglinda se ataseaza usor de tetiera masinii si se poate folosi impreuna cu orice scaun auto rear facing si in orice autoturism.


Tava pentru calatorii. Calatoriile lungi pot fi si plictisitoare pentru micut, de aceea este indicat sa-l mentineti ocupat pe tot parcursul traseului. Cu ajutorul tavii pentru calatorii cu masina, ei isi pot depozita jucariile preferate, pentru a se juca cu ele. Tava este usor de instalat si depozitat si e potrivita pentru toate tipurile de scaune auto.


Organizator pentru scaun. Sunt utile pentru depozita lucrusoarele, iar cei mici pot viziona filmulete pentru ca organizatorul de scaun este de cele mai multe ori dotat cu un spatiu pentru tableta. Cu buzunare suplimentare pentru depozitare, organizatorul ofera un spatiu amplu pentru toate lucrurile de care aveti nevoie, este simplu si usor de atasat si demontat. Totodata, protejeaza tapiteria masinii si ajuta la pastrarea ordinii in masina.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine