Cardul de Fidelitate Petit Bebe

DISCOUNTURI si recompense

Cu cardul de fidelitate Petit Bebe te bucuri de reduceri la produsele din magazin!

Avantajele cardului:

-Reducere standard in magazin de 10% la produsele care nu sunt la promotie, respectiv reducere de 5% la produsele care sunt deja la promotie

-Alte reduceri periodice

-Oferte prin sms sau prin email

*Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte sau vouchere.

Card de Fidelitate Petit Bebe - Termeni si Conditii Generale

1.Scop

Programul de fidelitate Petit Bebe (denumit in continuare "Card de Fidelitate Petit Bebe") este un program administrat de CLICK MEDIA TOOLS SRL., cu sediul in Str Mehedinti, Nr 47-49, Sc Ii, etj 9, Ap 122, Cluj-Napoca, Cluj, 400672, avand C.U.I. RO29369538 numar de inregistrare in Registrul Comertului J12/2877/2011.

In functie de numarul de achizitii efectuate la Petit Bebe, acest program ofera dreptul la beneficii si/sau oferte exclusive.

Programul de Fidelitate Petit Bebe ofera membrilor dreptul la un card de fidelitate fizic (denumit in continuare "Cardul de Fidelitate").

2. Inscrierea in Programul de Fidelitate Petit Bebe:

2.1 Eligibilitatea pentru Programul de Fidelitate Petit Bebe:

Programul de Fidelitate Petit Bebe este adresat persoanelor care au o adresa in Romania (domiciliu sau resedinta, chiar temporara) si care respecta prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv care au furnizat anumite date cu caracter personal, conform prevederilor articolului 5 "Date personale" ale acestor termeni si conditii si care au calitatea de clienti Petit Bebe.

Programul de Fidelitate Petit Bebe este adresat persoanelor cu varsta de cel putin 16 ani impliniti la data inscrierii in program.

Click Media Tools SRL isi rezerva posibilitatea de a solicita in orice moment un document care sa faca dovada identitatii persoanelor care doresc sa se inscrie sau care s-au inscris in Programul de Fidelitate Petit Bebe, in special in cazul duplicarii numelor.

2.2 Conditii pentru obtinerea Cardului de Fidelitate Petit Bebe

Cardul de Fidelitate Petit Bebe este disponibil gratuit oricarui client, la momentul efectuarii primei achizitii. Poate fi obtinut in magazinul Petit Bebe din Romania.

In vederea inscrierii in programul de Fidelitate Petit Bebe, in magazinul Petit Bebe de pe teritoriul Romaniei, persoana in cauza va fi invitata de catre consultantul in vanzari din magazin sa furnizeze urmatoarele date personale: nume, prenume, cel putin un canal de contact, care poate fi adresa de e-mail sau numarul de telefon, in vederea efectuarii comunicarilor din partea Petit Bebe.

Ulterior inscrierii clientul va primi un mesaj e-mail sau SMS, in functie de canalul de comunicare ales de catre acesta, de confirmare a finalizarii procesului de inrolare in programul de Fidelitate Petit Bebe, avand si posibilitatea de a-si modifica/actualiza datele si optiunile initiale.

Toate informatiile personale sunt prelucrate in conformitate cu articolul 5 "Date personale" ale acestor termeni si conditii.

2.3 Conditii pentru obtinerea Cardului de Fidelitate Petit Bebe:

Cardul de Fidelitate Petit Bebe este oferit gratuit oricarui client Petit Bebe, conform urmatoarelor conditii:

-oricarui client care isi da acordul pentru a primi cardul de fidelitate, dupa ce acesta a fost oferit in mod gratuit de catre unul din consultantii din magazin

-oricarui client care solicita acest card consultantilor din magazin

3. Conditiile de utilizare a Programului de Fidelitate Petit Bebe:

Cardurile Programului de Fidelitate Petit Bebe sunt personale si rezervate persoanelor fizice pentru uz propriu, cardurile nu pot fi utilizate pentru achizitii efectuate de persoane juridice. Acestea sunt netransmisibilie si nu reprezinta, in niciun caz, carduri de plata.

Nu poate exista mai mult de un singur Card de Fidelitate pentru aceeasi persoana (acelasi nume, prenume, adresa, e-mail si/sau SMS), iar beneficiile asociate nu pot fi cumulate.

Click Media Tools SRL isi rezerva posibilitatea de a efectua orice verificare pentru a examina validitatea inscrierii. In cazul in care Click Media Tools SRL constata ca aceeasi persoana detine mai multe Carduri ale Programului de Fidelitate Petit Bebe, datele si beneficiile membrului vor fi inregistrate o singura data pe acelasi Card si cardurile suplimentare vor fi dezactivate, iar punctele si beneficiile duplicate vor fi eliminate.

Se specifica faptul ca un membru poate oricand sa acceseze spatiul sau de client in magazinul sau apeland la serviciul clienti, numerele de telefon 0758 117 632, respectiv

0264 702 742.

Membrii se angajeaza sa utilizeze Programul de Fidelitate Petit Bebe in conformitate cu prevederile acestor Termeni si Conditii generale.

In caz contrar, Petit Bebe isi rezerva posibilitatea de a suspenda sau a inchide contul de fidelitate al membrului.

4. Beneficiile Programului de Fidelitate Petit Bebe:

4.1 Pentru detinatorii Cardului de Fidelitate Petit Bebe

Cardul de Fidelitate Petit Bebe permite detinatorului sau, la prezentarea acestuia, sa beneficieze de reduceri procentuale in magazinul Petit Bebe, situat pe Strada Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca.

Beneficii:

-Reducere standard in magazin de 10% la produsele care nu sunt la promotie, respectiv reducere de 5% la produsele care sunt deja la promotie

-Alte reduceri periodice

-Oferte prin sms sau prin email

*Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte sau vouchere.

5. Date personale

5.1 Mijloace de colectare

Click Media Tools SRL colecteaza datele personale ale membrului in momentul inscrierii in Programul de Fidelitate Petit Bebe in magazinul Petit Bebe.

Aceste informatii sunt colectate de catre consultantul de vanzari din magazin, prin intermediul programului de inscriere.

5.2 Categorii de date personale prelucrate

Urmatoarele informatii pot fi prelucrate din momentul inscrierii in Programul de Fidelitate Petit Bebe:

nume, prenume,

adresa de e-mail si/sau numar de telefon,

data nasterii

Adresa de e-mail si/sau numarul de telefon sunt solicitate de Petit Bebe la momentul inscrierii, pentru a-i transmite clientului, in functie de canalul de comunicare ales, informatii privind cardul acestuia, beneficiile aferente utilizarii cardului (inclusiv promotiile existente sau produse si servicii noi disponibile in magazine sau online).

Primirea cardului de fidelitate Petit Bebe presupune acceptarea prelucrarii datelor furnizate, in scopuri de marketing, conform politicii GDPR.

5.3 Scop si temei juridic

Click Media Tools SRL pastreaza informatiile referitoare la istoricul achizitiilor membrilor si la utilizarea serviciilor atunci cand acestia din urma prezinta sau introduc numarul Cardului de Fidelitate Petit Bebe. Datele sunt necesare pentru a gestiona eligibilitatea membrului pentru diferitele beneficii ale Programului de Fidelitate Petit Bebe si pentru a asigura buna executie a acestuia. Mai mult, aceste informatii sunt folosite pentru a transmite membrilor oferte, stiri sau publicitate personalizata in functie de achizitiile anterioare si/sau interesele acestora.

Datele sunt prelucrate astfel:

datele furnizate de persoana in cauza in vederea inscrierii in Programul de Fidelitate Petit Bebe sunt prelucrate in temeiul executarii unui contract (acceptarea Termenilor si conditiilor Programului de Fidelitate Petit Bebe si participarea la acest program echivaleaza cu executarea unui contract);

datele rezultate din optiunea persoanei in cauza privind canalul/ele de comunicare sunt prelucrate in temeiul consimtamantului acestei persoane;

5.4 Perioada de pastrare

Informatiile privind membrii sunt pastrate de Click Media Tools SRL pentru o perioada care nu depaseste durata necesara scopurilor pentru care au fost colectate, pe durata perioadei de apartenenta la Programul de Fidelitate Petit Bebe, plus termenul de prescriptie aplicabil in special in scopurile de a pastra dovada tranzactiilor si de a permite Click Media Tools SRL sa isi indeplineasca obligatiile legale, dupa care sunt sterse, arhivate pentru a ne indeplini obligatiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii si statistici, dupa caz.

Datele dvs. personale prelucrate in scopul Programului de Fidelitate Petit Bebe si al contului de fidelitate Petit Bebe (in cazul in care aveti un astfel de cont), vor fi sterse in cazul in care:

Decideti sa parasiti Programul de Fidelitate Petit Bebe

Pentru a face acest lucru, trebuie sa solicitati parasirea Programului de Fidelitate Petit Bebe prin contactarea noastra prin posta la urmatoaea adresa: office@petit-bebe.ro

SAU

Nu mai folositi Programul de Fidelitate Petit Bebe

Vom considera ca nu mai folositi Programul de Fidelitate Petit Bebe daca indepliniti urmatoarele doua criterii cumulative:

1. Nu ati efectuat nicio achizitie la Petit Bebe utilizand Cardul de Fidelitate in ultimii 5 ani;

5.5 Drepturile membrilor

Membrul poate oricand sa verifice si/sau sa modifice datele personale introduse in contul sau in magazine, sau pe email la adresa: office@petit-bebe.ro

Membrul isi poate exercita, de asemenea, in scris drepturile de acces, stergere si portabilitate

telefonic de Luni pana Vineri intre 10 a.m. si 8 p.m. la 0758 117 632 sau 0264 702 742 (apel telefonic cu tarif normal, *pentru controlul calitatii, acest apel poate fi inregistrat)

pe email la adresa office@petit-bebe.ro

Pentru exercitarea acestor drepturi poate fi necesara o dovada a identitatii.

De asemenea, membrul poate, in conformitate cu aceleasi modalitati, sa isi exercite dreptul de opozitie impotriva prelucrarii datelor sale cu caracter personal in scopul prospectarii si profilarii comerciale, sau sa solicite stergerea datelor sale cu caracter personal sau restrictia in prelucrare.

6. Drepturi rezervate pentru Click Media Tools SRL

Click Media Tools SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale si de a informa membrul cu privire la orice modificare prin mijloacele cele mai potrivite (scrisoare, e-mail, actualizarea noilor termeni si conditii generale pe site-ul Petit Bebe etc).

Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor generale ale Programului de Fidelitate Petit Bebe este cea care poate fi consultata pe site-ul petit-bebe.ro.

Click Media Tools SRL invita astfel membrii sa consulte in mod regulat site-ul petit-bebe.ro

Click Media Tools SRL isi rezerva, de asemenea, dreptul de a transmite oferte personalizate anumitor detinatori ai Cardului de Fidelitate. Click Media Tools SRL isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica sau suspenda Programul de Fidelitate Petit Bebe.

Se precizeaza ca, in cazul incetarii definitive a Programului de Fidelitate Petit Bebe sau al unei restructurari complete a acestuia, care implica pierderea ofertelor valabile si/sau zilelor de cumparare si/sau punctelor acumulate, membrii vor fi informati printr-un mijloc considerat de Click Media Tools SRL ca fiind cel mai potrivit (scrisoare, e-mail sau SMS, etc.).

8. Raspunderea

Click Media Tools SRL este exonerata de orice raspundere pentru toate consecintele directe sau indirecte ale eventualelor functionari defectuoase ale Programului de Fidelitate Petit Bebe. Cu toate acestea, in eventualitatea unei functionari defectuoase, Click Media Tools SRL va depune toate eforturile pentru ca membrul sa poata pastra beneficiile aferente acumularii de zile de cumparare si puncte.

In cele din urma, in cazul pierderii sau furtului Cardului de Fidelitate Petit Bebe, trebuie anuntat Serviciul Clienti Petit Bebe care este accesibil de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 20:00, la telefon 0758 117 632 sau 0264 702 742 (numar cu tarif normal), email office@petit-bebe.ro sau in magazine.